FÖR FÖRETAG & SKOLOR  


Företagserbjudande

Jag erbjuder er en hälsoinvestering som lönar sig. Ge ditt företag en eller flera hälsoinspirationsdagar med insikter som ökar glädjen och entusiasmen individuellt och för företaget i helthet.

Vi har ett livsstils-inspirerande samtal om hälsa för både kropp och själ. Ni får en härlig stund med avspänning, andningsövningar och mjuka yogarörelser. Ni får Livsviktiga nycklar för en hälsosam vardag så vi kan vara närvarande och njuta av stunden här och nu. Ni bjuds på färgrik och näringsrik fika, drinkar, mat och hur ni låter maten vara er medicin. Låt 2019/2020 bli år som ni minns som en nystart för livskvalité där ni får tid och kraft att göra det ni önskar mest.

Tid är något vi ska spendera vist och ni får inblick i hur vi skapar ett hälsosamt flöde så själ och hjärta hinner med i vardagens annars snabba tempo. Ni får inblick i hur och varför vi behöver skapa tid för återhämtning och varför ni vet bäst var ni hittar ny energi att fylla på med. Hjärtats intelligens är vetenskapligt störst.

Vi kan boka ett vackert ställe för en dag, en helg eller träffas en dag i veckan/ månaden med återuppföljning så ni kan se härliga resultat för var och en och alla.

Ni är välkomna att boka in er på Yogastudio M och på Helsingborg wellness. Mail: marie@qualitylifestyle.se

Jag kan komma till er när ni har möte, konferens eller kick off.

Boka er nu och gör detta år att minnas som ett nystart för livet.

Skolerbjudande

Ni får ett livsinspirerande föredrag eller heldag där vi samtalar om hälsa och livskvalité i vardagen.

Ni kan få lära er massage i klassrummet och hur vi på bästa sätt kan ta hand om varandra. Öka arbetsron och möjligheterna nå målen i skolan utan oro och stress för både lärare och elever.

Vi erbjuder kunskaper om hälsosam näringsrik kosthållning, ni får känna på mjuk Medi och dynamiskyoga, djupandning och meditation  för barn och lärare i skolans miljö.

Hjärtliga barfota möten

Prova på ett nytt sätt att nå nya mål. Gör detta år till ett hjärtligt år. Välkomna.

Boka på 0704-284182 eller marie@qualitylifestyle.se