HÄLSOCOACHING

Investera i ett samtal om Hälsa och livsstil, se dina mål och möjligheter. Möjligheter till ett friskt liv med kraft, glädje, hälsa och mod. Få med dig verktygen och en tydlig plan till ett liv /arbetsliv med livskvalitet och vägen dit.

Ni kan boka fler samtal med uppföljning och stöd för att lyckas.

.

Genom att lära dig grunderna för ett hälsosamt och balanserat liv, får du möjlighet att nå dina drömmar och kanske våga leva livet helt och fullt. När du mår bra och du kan se livet från den ljusa sidan blir det möjligt för dig att känna glädje och tacksamhet och lägga din uppmärksamhet på sådant som ger dig energi.

Ni får lära allt det fina med livet, cellen, hjärtat, andetaget och inse hur ni verkligen tacksamt kan ta vara på det. Det är viktigt att skaffa sig kunskap, och att ta sig tid att vårda det vi har. Vi är vanemänniskor och faller lätt in i gamla vanor, så kom ihåg att förändring får ta tid. Hängivenhet till livet.

Vi inriktar oss på att göra en hälso och livsstilsanalys. Vi ser var det finns obalans. Ni få råd om näring som läker och hur det håller oss friska så vi får energi. Ni får råd till en livsstil som skapar stressfri miljö, balans och hälsa.

-Hur, var du hittar livsinspiration, passion, entusiasm.
-Mindfullness och meditation. Djupa andetag, andningsteknik.

-Näringsrik Kost och balanserad hälsa. Receptförslag.
-God fysik och induviduell träning. Närheten till Naturen.
-Sömn och vikten av återhämtning, ställtid.
-Arbetslivet.
-Mål, drömmar
-Livsstil och inställningen till livet

Kostnad: 1550:-/1a träffen för en hälso och livsstils analys. Ca 2 Tim

Du kan boka dig på 4 träffar för sammanlagt 4550:- Investera i 7 träffar över ett år med stöd på vägen. 7000:- 1 timme åt gången. Allt går fint online.

För företag : Häsloinvestera med en morgon träff eller lunch träff och få en hälsodrink, samtidigt som ni inspireras med hälsokunskap som förgyller vardagen för individen och arbetsplatsen. Vi kan göra så mycket själva för livskvaliten och arbetsmiljön med enkla medel. Tillsammans är det så mycket enklare och med nycklar för framgång så är det så värt att satsa på en hälsosam och glädjerik vardag. Gör vardagen till en fest för själen och låt kroppen bli stark och hälsosam. 

4500:-/ för en frukost eller lunch stund, och 10.000/halvdag för grupper ca 10-20 pers. Är ni fler så kostar det ca 200:- per pers. Vi kan organisera några träffar med uppföljning i grupp och sedan även individuellt vid behov. kostnad för inköp av raw fika el hälsolunch tillkommer.

Jag vet att vi alla är värda att få ut av livet det vi önskar och jag vet att vi alla har vad vi behöver för att nå dit.

https://mariequalitylifestyle.mynuskin.com

Boka er till en hälsosam förändring.

Hälso & livsstilsterapeut, leg sjuksköterska , dipl rawfood och yogalärare Dipl massör och hälsoinspiratör

Marie Karterud 0704-284182 eller marie@qualitylifestyle.se

VARMT VÄLKOMMEN!