Massage

Massage är underbart för kropp och själ!

Nu till fina julpriser. Köp present och julklapp till nära och kära.

Helkroppsmassage 550:-  med coaching 1000:-

Massage kan med fördel ges som förebyggande friskvård för både kropp och själ. All massage innebär beröring av huden, som är kroppens största sinnesorgan. Impulserna från de stimulerade receptorerna i huden påverkar bindväv, leder, muskler och inre organ. Kroppen producerar sitt eget naturliga hormon för välbefinnande, oxytoxin, och du mår fantastiskt när du är skönt avslappnad till kropp och själ.

Massage har många välgörande effekter på kroppen: det ger lägre hjärtfrekvens, blodtrycket sjunker och halterna av stresshormoner minskar. Toleransen för smärta ökar, musklerna sappnar av och blodet leds till mag-tarm kanalen, vilket gör att näringsupptaget ökar.

Effekterna blir att kroppen går in i ett tillstånd av återhämtning – motsatsen till en stressreaktion – och vi blir lugna, avslappnade och orädda. Forskning utförd av Touch Research Institute i USA visar att massage kan inverka positivt på oro, smärta, självbild, kontakt- och interaktionsförmåga.

Priser för massage:
Helkropp 75 min 650:- yoga elever.(ej medlem 750:-)
Halvkropp 45 min 400:- yoga elever(ej medlem 500:-)

Rygg och nack massage 30 min 300:-( ej medlem 350:-)

Alla får råd och tips om hur man kan träna och sträcka ut sina muskler hemma, efter en behandling.

Vill man boka in ett hälsosamtal i anknytning till massagen så är det ett utmärkt tillfälle. Då är priset 1000:- + massage kostnaden. Se mer under fliken hälsocoaching. 

Till massagen används fina vegetabiliska massageoljor med eller utan härliga eteriska oljor alltefter val. Värmande och cirkulationshöjande kräm används på stela muskler.????☺️ Vill ni ha de fina eteriska oljorna till kroppsmassagen för ökat välbefinnande så lägg till 50:- så får ni en härlig frekvens höjning som varar länge. 

Välj själv om du vill ha en avstressande massage eller en mera djupgående muskelmassage. Speciella avtal kan göras med skolor och företag. För förfrågan, kontakta Yogastudio M.

All massage bokas med Mi på 0704-284182 eller via marie@qualitylifestyle.se

Välkommen! Mi