Online yoga – dynamisk yoga

Dynamisk yoga

Introduktion


 


Dynamisk yoga vecka 21 -17

Hej här kommer den sista onlineyoga filmen för denna termin. Det är en hälsning från härliga Hälsingland. Ni kan alla se denna film tom första veckan i juni. Sedan kan ni som vill förlänga detta abonemang över sommaren, juni-augusti för 300:-. Då kan ni göra yoga hemma i gröngräset eller iväg på semester över hela världen. Det är ju en lysande idé. Bara maila mig på marie@qualitylifestyle.se så får ni ett nytt lösenord för att behålla alla filmerna ett tag till.

 

Dynamisk yoga vecka 19 -17


 

Dynamisk yoga vecka 17 -17


 

Dynamisk yoga vecka 15 -17


 

Dynamisk yoga vecka 13 -17


 

Dynamisk yoga vecka 11 -17


 

Dynamisk yoga vecka 9 -17


 

Dynamisk yoga vecka 7 -17


 

Dynamisk yoga vecka 4 -17


 

Dynamisk yoga vecka 2 -17


 

Dynamisk yoga vecka 52 -16


 

Dynamisk yoga vecka 50 -16

Yoga med entusiasm ut i varje del av vår kropp, för att låta kroppens alla fibrer synkroniserat samarbeta för balans. Balans ut i tåtippar och fingerblommer ger en härlig härvaro/närvaro. Entusiasmen ger glädje ut i cellerna och till dem du möter på din väg. Var ärlig i din träning, känn in hur det känns idag och utforska din inre intelligens. Släpp alla tankar för ett tag och landa i tillit till din kropp.


 

Dynamisk yoga vecka 48 -16

Dynamisk yoga med härliga rörelser och skön fokus innåt. Små subtila rörelser gör mer för oss än vad vi kan ana. Det är skönt att invänta signaler och känslan från kroppen i lugna mjuka men utmanande rörelser. Vi njuter av att vara i livets mittpunkt en stund och i ögonblicket känna hela existensen.