Online yoga

Hej och hjärtligt välkomna in i värmen. Nedan hittar ni 35 yogafilmer. Via länken instruktioner kan ni också läsa på om hur ni får igång filmerna på olika enheter. Länkarna Dynamisk yoga och Mediyoga här under leder er till respektive avdelning. Se filmen introduktion INNAN ni börjar yoga hemma. Namasté

Dynamisk yoga

Mediyoga

 

Det är så roligt att klara av att både spela in ett pass, lyckas ladda upp det och se till att det kan sändas. Hallelulja. Det Finns nu 35 filmer att träna till hemma när det passar er. Det finns både dynamiska och sköna mediyogapass. Ni kan träna så ofta ni vill. Ni är så varmt välkomna nu, att sända mig mail med er adress så ska jag sända er en personlig kod, en energi Mi-sten och ett motiveringsarmband så ni verkligen tränar hemma. Pris: 300:- för 3 månader eller 500:- för 6 månader.  Ni får månatligen motiveringsbrev och det finns möjlighet för er att maila mig frågor om ni önskar.  Är ni skola eller företag/grupp så är priset 500 kronor i månaden. Inbetalning sändes till mitt bg 5875-8624 eller swisha på 1232383958. Mina yogapass ligger på Vimeo.com men eftersom de är lösenordsskyddade så är det bäst att ni utgår härifrån hemsidan. HJÄRTLIG välkomna online.


Processed with Snapseed.Hej☀️
Jag har gjort massor med provinspelningar och det är så många saker som kan hända medan man filmar. Jag har fått så många skratt på vägen. Hundar och katter medverkar och tuppen gal. Ja, så blir yogapassen online. Helt personliga och hemma hos oss på landet. Ni har nu 35 pass med yoga och meditation på ca 30-45  minuter. Varje pass kan laddas upp och kan tränas flera ggr i veckan om man önskar. Det är möjligt att bjuda med sin man, sambo och barn så alla kan vara med. Ni som väljer att träna online får en inloggnings kod och den har ni 3-6 månader. Ni kommer att få månads mail och återkoppling av mig så ni kommer att kunna känna av att jag vet hur det går för er och kan stötta er. Första gången betalar man 55 kr extra för upplägg och en liten Mi Sten per post. Det ska vara som påminnelse att komma ihåg att träna och meditera hemma. Lycka till.