Qualitylifestyle by Mi

Varmt och hjärtligt välkommen till en livsstil med kvalité.
Livet är en konst och det är en härlig tid vi har som vi kan forma som vi vill när vi förstår att det är vi som formar den.
Vi kan ibland gå vilse och inte ha en aning om att vi saboterar för oss själva genom våra handlingar. Ja nu är det dags att lära sig att göra livet till det du önska med hälsan som en grundsten, med ett gott självförtroende och ett flow där livet går dig tillmötes.
Yogan och dess filosofi har länge varit en stor del av mitt liv. Kostens betydelse inte minst. Att lära sig meditera och attrahera det du behöver istället för att leva en evig kamp. Med vetskapen om vårt egenvärde och vår förmåga att förvalta livet väl, så kan det bli väl balanserat och harmoniskt utan fasad av något som liknar harmoni eller lycka.
Naturen har den största läkande kraften och att vistas ute är en gåva som vi ofta glömmer bort eller tar för givet eller inte har tid med för vi tror att mycket annat är viktigare.
Qualitylifestyle by Mi kommer att erbjuda många hälsoresor så vi kommer till ny miljö en stund och får känna på gemenskapen med moder jord och naturens krafter. Vi får laga mat ihop, lära oss en färgglad mathållning. Vi får möjlighet att komma ner i varv så vi kan slappna av och minska på stresshormonerna som virvlar omkring i vår kropp. Vi får guidning till ett inre lugn och vår inre källa av kärlek och inspiration. Vi kan knappast ana vad vi kan finna i stillheten. Det är där livets stora gåvor visar sig. I det lugnet när hjärta och hjärna harmoniserar så får vi direkt en läkning av kropp och själ. Så tveka inte. Låt livet bli din glädje och möjlighet. Kom och var med på kommande utomhus yoga och hälsoinspiration. Kom och var med på hälsoresorna. Många fantastiska resor och upplevelser är inplanerade och är strax på pränt. Vi väntar in timing med allt som sker i världen och ser att det strax är dags.
stort Tack för att du läst så här långt och är intresserad av att skapa hälsa… välkommen. Mi