SCHEMA & PRISER

 Marie@qualitylifestyle.se

Nu bör vi snart kunna öppna upp portarna för en ny yogatermin med hälsa i fokus. Ni kan yoga online med mig, när ni vill och var ni vill. se under fliken online yoga.

Anmälan Marie@qualitylifestyle.se

 

 

 Min Yoga

Varmt välkomna på Hälsoyoga som inspirerar till hälsa till kropp och själ. Det blir en fin mix av medicinsk och dynamisk yoga. Jag inspirerar med kreativa inslag för en framgångsrik och hälsosam livsstil. När vi förfinar våra rörelser och uppmärksammar våra andetag och livet inom oss, så får vi en direkt kontakt med vår inre kompass. Vi får en medveten närvaro av hela universum inom oss. Med alla inre upplevelser och mjuk vägledning om steg och riktning vi kan ta i livet, för harmoni och ett friskt liv, får vi möjlighet att attrahera mer glädje, framgång och ett skönt flow. Allt med hjälp av universums all kraft. Kom och lär dig skapa det liv du önskar.

Klasser med avslappning och meditation ger dig tillbaka en kropp och själ i harmoni. När alla tankar i huvudet får vila så kan själen få sjunga ut. Meditation, Inner education. Runt om oss och genom oss, flödar livets all kunskap och magi för att skapa ett liv långt utanför det som våra traditioner erbjuder. När själen och hjärtat är kraftfullt närvarande skapas harmoni i var och en och vart vi än går. Hälsa till kropp och själ skapas då vi förfinar vårt lyssnande till signaler inifrån, som annars förbises eller behövas.  Våga yoga och meditera för friskare kropp och själ. Universum ger oss hjälp på vägen när vi är medvetet närvarande. Magic do happen.

All träning som ni missar kan ni ta igen med yoga online. Ni som löser terminskort får nämligen även lösenordet till passen.

Namaste jag hälsar det gudomliga i dig, Namaste jag hälsar det gudomliga i mig. Namaste min syster, Namaste min bror vi går vidare i kärlek och vi träffas snart igen. 

 

Hjärtliga barfota möten

Ta med egen yogamatta och en filt till avslappningen. Ni kan köpa eller låna. Säg bara till. Kom gärna i god tid för att varva ner och slappna av. Ta gärna med er lite fika och stanna kvar för fika och ett dopp

Kom och njut.

Vi håller avstånd som gäller enl rekommendationer och stannar hemma om vi inte känner oss friska och har förkylnings symtom. Gäller även mig. 

Hälsoyoga: Här får du möjlighet att lära känna din kropp och själ i rytmen av ditt naturliga andetag. Ni tränar både kropp och själ i sköna rörelser och vi mixar medicinsk yoga och dynamisk yoga med mycket hälsoinspiration för god livskvalité både för kropp och själ. Ni lär er yogans grunder liksom yogans filosofi. En glad själ med förståelse av livet är ett måste för att känna glädje och livskvalité. Ni får nycklar till ett rikt liv. Alla kan vara med så vi tränar med acceptans av dagsformen.

Alla pass inkluderar avslappning, djupa andetag, meditation och mantrasång. 

Anmäl dig först och hör efter att det finns plats och betala sedan på swish 1232383958 eller Bg 5875-8624 .

Kom i god tid så du hinner slappna av.

Varmt och hjärtligt välkomna.

Vill ni träna online så får ni ett lösenord att logga in med för 100:-/månad. Det går att välja mellan Mediyoga och Dynamisk yoga. Ca 25-35 min pass. Maila mig, marie@qualitylifestyle.se eller ring 07042814182.

Sva marga, våga leva din sanning. Gå din egen Sanna väg. Det är en glädje att göra det man tycker om och tycka om det man gör. Det är en livskonst och det är väl värt att lyssna till kropp och själ. Hjärtats röst och intelligens har underskattas. Världen har stort behov av modiga hjärtliga medmänniskor. Mindfulness är ett sätt, meditation och att umgås på studio M ger dig mod att prova dina vingar och ha tillit till hela livet. marie@qualitylifestyle.se

Alla yogapass innehåller mindfulness, andningsövningar, meditation och avslappning. Boka din plats, så jag vet att du kommer.

Bg 5875-8624 Swish 1232383958 , Betala innan terminstart så du har din plats bokad

Tidigare aktiviteter☺️☀️

Läs om de olika yogaformerna under fliken Yoga. Varmt välkommen att prova dig fram på de olika passen och se vad som passar dig. Namaste.

Återhämtning 

Barn yoga lär oss att leka o leva med tillit till livet

Online✨☀️☺️Ni tränar Dynamiskt yoga, Mediyoga och får prova ansiktsyoga. Ni kan träna så ofta ni vill och kan bjuda med familjen på yoga. Alla vinner på att träna online yoga.

Ni anmäler er hos mig på marie@qualitylifestyle.se eller tele 0704 284182. Ni får ett lösenord. 

Företag och skolor el andra grupper kan också få en kod och träna mot en kostnad på 500:-/ månad.

Ni ser alla filmer på Www.qualitylifestyle.se  Gå in under Onlineyoga, klicka på endera Mediyoga eller Dynamisk yoga. Se introduktions filmerna först. Lycka till. Hjärtligt välkomna. Nu tränar vi på linan ☀️

TIDIGARE EVENT.

2018.

Hälsoresa i Skåne  v 36, 5-9/9 Läs mer under hälsoresor. Varmt välkomna till Röstånga☀️

Här var en härlig  Hälsofestival 5-6/8 -17  yoga, rawfood, meditation, massage, föreläsningar om hälsa och livsfilosofi. Allt för hälsan och fredliga relationer. Det blir en ny hälsofestivalen fred-sönda 3-5/8-18! ☀️☀️☀️☀️Håll datumen i minnet. Varmt välkomna åter alla kära yogis.

(Lördag 12.00-20.00 Vi får prova djupavslappning och kroppsmedvetenhet/ självläkande övningar. Ni får föreläsningar om hälsa till kropp och själ, mindfulness, hypnos, näring och träning och introduktion till TM, transcendental meditation av väldigt erfaren och meriterad lärare. Vi fikar rawfood bollar och smaskiga smoothies mitt på dagen. Ni får träna skön Hatha yoga och lyssna och vibrera till underbar gongbad, trumspel. Massage, zonterapi och andra behandlingar finns att boka under helgen. Lördagskvällen avslutas med live musik vid elden och den godaste Rawfood middag ni kan tänka er. Vi avrundar i tid innan knotten vaknar. Övernatta gärna i tält eller på loftet i ladan. Ta med er sovsäck, madrass och vattenflaska, dunk med vatten till er själva. Annars töms vår brunn snabbt.Hela söndagen 10.00-18.00 är fylld med yoga så mycket ni orkar. Dynamisk morgon yoga  Medicinsk yoga och introduktion till spännande  ansikts yoga, Hatha yoga med gongbad. Det blir ännu en smaskig, smakrik och färgglad rawfood lunch och fika. Mera föreläsningar för ett liv med livskvalité.)

Anmäl er direkt till Marie@qualitylifestyle.se  Ni kan gå in på Facebook och gilla Yogastudio M för att få mycket och lätt information där om all träning och händelser.